Tuesday 31 January 2012

Tie-pin tilføjer et strejf af klasse.


En slipsenål er en af de vigtigste tilbehør til en mand, som hjælper til at sætte binde højre på forsiden af trøjen, så det ikke ser akavet. I virksomhedernes kontorer slips pins er en nødvendighed, da de låne et professionelt look. Med hjælp af en slipsenål man kan se fin og kan altid se godt viste sig. Bortset fra behovet for a slipsenål Alos sørger for at binde ser på plads. Men der er visse ting, man skal huske, når det kommer til at binde ben. Sørg for, at, at du knap i trøjen og få det gemt direkte i dine bukser. Sørg for, at stoffet af bindingen er god nok til, at det vil se perfekt med det klip Sørg for at dit slips er lige og at sikre, at du trækker slipset fra toppen. Find ud af, om den større hale af bindingen er over den mindste. Det er bedst at stå foran et spejl, når du bruger en slipsenål, så du kan justere slipsenål ordentligt.

Slipsenål sølv er ideelle til gifting formål. De ser classy. Men tie pins er også tilgængelige i flere former for materialer såsom metal, og de er endda belagt med guld og sølv finish. Nogle slipsenål leveres i en bred vifte af design med dekorationer eller logo eller nogle mønstre, der kan tiltrække opmærksomhed. Men før iført en slipsenål du sørge for at holde lejlighed på sindet. En ideel slipsenål omkring tre fourth om bredden af bindingen. Sørg for at du sætter slipsenål mellem fjerde og femte knap i skjorten.

Alle slips stifter kommer med en fjederbelastet mekanisme. Du kan bære dit slips ben vandret eller at de endda placeres på uafgjort klippet lidt nedad, så du kan sporten et moderne look.

Bær en slipsenål afhængig af lejligheden. For eksempel hvis anledningen er en semi-formel part eller en tilfældig lejlighed, så skal du ikke forsøge at bære en slipsenål som den vil se ud af sted. Slipsenål sølv meget sofistikeret med jakkesæt så sørg for at du køber en fin en fra et ry sølvsmed. Den vigtigste faktor er, at slipsenål skal matche med andet tilbehør, såsom manchetknapper eller pennen, at du medbringer.

No comments:

Post a Comment