Tuesday 31 January 2012

Det perfekte tilbehør til mænd


Manchetknapper opstod i 1700-tallet, en tid, hvor mænd fastgjort manchetterne på deres skjorter med bånd eller bånd. Søger at vise deres rigdom og status, mænd midler begyndte at fastgøre deres manchetter med kæder fastgjort til små guld eller sølv knapper. Disse første Tilbehøret var håndlavede. Senere i 1800-tallet, er tilladt teknologi til masseproduktion, og tendensen til at bære disse overkommelige men alligevel luksuriøse tilbehør blev født.

I dag, Manchetknapper er ikke længere betragtes som tilbehør til mænd med høj social status. På et tidspunkt var de kun betragtes som Tilbehør til festtøj. Det er ikke længere tilfældet. Mænd nu bærer manchetknapper til kontoret for at udtrykke deres individuelle personlighed, for at vise deres unikke smag, og for at vise en følelse af sjov. De er også slidt for casual lejligheder. Design af alle typer kan findes og de er også lavet med forskellige metaller og dekorationer, så hvert par passer til enhver lejlighed.

Selvom manchetknapper i guld er stadig meget i mode, platin dem er mere populære i disse dage. Disse blev gjort populær meste af berømtheder. Diamant-besat platin dem er de mest populære i denne aktuelle modescene. De går med alle farver og tilføjer et strejf af stil til hver kulør eller outfit. For at vise deres personlige stil, mange mænd også fordel dem med sten i forskellige farver. Parring disse op med en grå eller sort jakkesæt kan tilføje elegance til hvad der ellers ville være en kedelig kulør.

Der er mere afslappede designs at vælge imellem. Sporty manchet knapper eller links er alle de vrede. De går med afslappet påklædning og ser godt ud med pin-stribede skjorter samt sprød hvide. Disse er ideel til udendørs lejligheder. De ser ikke alt for elegant og tilføje den helt rigtige mængde af stil til mandens hele udseende. Hvis man ikke ønsker at bære noget alt for prangende, det er det perfekte tilbehør, som de ikke er alt for prangende. De er en favorit blandt det yngre publikum.

Typisk er den allerbedste manchetknapper til at vælge er dem, der er godt ved hjælp af din personlighed samt, unødvendigt at sige, dit arrangement. Derudover bør de passer pænt med din påklædning, meget gerne dit tøj eller jakkesæt. Det er en klog beslutning at afprøve forskellige designs, inden du gør op dit sind.

No comments:

Post a Comment