Tuesday 31 January 2012

Seneste tendenser i smykker


Ligegyldigt hvad tøj vi bærer, kan tilføje et armbånd til at fuldføre ensemblet give det et helt nyt look. Noget, som vi bærer ofte kan gives et frisk udseende ved at tilføje det rigtige tilbehør. Ligesom tøj, også smykker har tendenser, og der er mange nye mode i armbånd.

Når det kommer til
guld armbånd, har læder altid været trendy. Bortset fra besat dem, enkel flettet læder strimler, der gør et armbånd er meget populær, især blandt de yngre publikum. Sorte og brune er de klassiske farver, og de ser godt ud med noget, som de er neutrale farver. Men hvis du ønsker at holde trit med de nyeste, kan du vælge hvidt læder eller lysere farver som rød, gul, osv. Disse er meget på mode.

Den æstetiske af metal kombineret med læder er tidløs. Mange læder
hvidguld armbånd har metal links, kæder eller kroge vævet lige ind i smykker. Metal og læder kan øjeblikkeligt forvandle et outfit og giver dig moderne og edgy stil. En blødere alternativ til metal, er perler ofte vævet ind i læder armbånd mønstre. Et par farverige perler placeret eftertænksomt i en flettet læder armbånd kan skabe et fantastisk stykke kunst med Bohemian flair.

Charms har aldrig rigtig gået af mode. De er feminine og er en ideel måde at personliggøre ens smykker og vise ens personlige stil. En traditionel charme armbånd er en med en kæde link. For at give det en ny drejning, kan du vælge en læderrem med charms af dit valg, dinglende fra det. Dette giver en klassisk favorit et helt nyt look og den vil skille sig ud fra andre armbånd nogen har set.

Håndlavet armbånd er også populære. De er stadig ikke så almindeligt som andre tendenser, men for nogen, der ønsker noget unikt at bære, det er perfekt. Beaded dem har været populære i mange år, og det synes ikke at gå nogen steder. At tage højde for den nye generation og deres smag, bliver de får et nyt twist. Perler i forskellige farver, der bruges til at lave unikke stykker og folk bruger forskellige materialer som metal, læder, etc.

Du kan gå online for at tjekke alle de nyeste trends og design i smykker. Indkøb kan også ske i online-butikker, men skal du være forsigtig, da der er mange falske sites og butikker. Hvis du har fundet en reel butik, kan du få mange gode tilbud til elementer, der er af høj kvalitet.

No comments:

Post a Comment